«Η Λειψία θέλει τον Πέλκα, ενδιαφέρον και από τη Serie A»

Ο Δημήτρης Πέλκας φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λειψίας, την ώρα μάλιστα που απασχολεί και δυο ομάδες από τη Serie A.

Ο Δημήτρης Πέλκας θα φύγει από τη Φενέρμπαχτσε και την Τουρκία και το ενδιαφέρον για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό είναι πολύ έντονο τόσο από την Ιταλία αλλά και από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τη γειτονική χώρα ο Πέλκας απασχολεί έντονα τη Λειψία και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον ντύσει στα χρώματα της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «superhaber.tv», η Λειψία θέλει τον Έλληνα διεθνή ως αντικαταστάτη του Εμίλ Φόρσμπεργκ που πιθανότατα το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τη Γερμανία με προορισμό την Premier League.

Η Φενέρμπαχτσε κοστολογεί τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τον Ατίλα Σαλάι περίπου 15 εκατ. ευρώ μαζί και η Λειψία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει επίσημη πρόταση, ειδικά από τη στιγμή που ο Πέλκας δύσκολα θα μείνει στην Τουρκία.

Οι ταύροι έχουν ψωνίσει ξανά από την Τουρκία αποκτώντας τον Σεπτέμβριο του 2020 τον Νορβηγό στράικερ, Αλεξάντερ Σόρλοθ έναντι 20 εκατ. ευρώ, αφού, βέβαια, ο Νορβηγός είχε σπάσει τα κοντέρ με την ομάδα της Τραπεζούντας σκοράροντας 29 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρα όμως από τη Λειψία, ο Πέλκας βρίσκεται στο στόχαστρο και δυο ιταλικών ομάδων, με την Μπολόνια και τη Βερόνα να θέλουν τον παίκτη και να παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από