Φενέρμπαχτσε: Τέλος η σεζόν για τον Πέλκα (vid)

Φενέρμπαχτσε: Τέλος η σεζόν για τον Πέλκα (vid)

Ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Γκιεζτεπέ, υπέστη ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης και σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Γκετζιέπε, και να μειώσει την διαφορά στο -11 από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη. Ωστόσο η νίκη των Τούρκων επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Πέλκα.

Ο Έλληνας άσος στάθηκε άτυχος σε μια ανύποπτη φάση στο 26′ της αναμέτρησης,με τους τραυματιοφορείς να σπεύδουν στον αγωνιστικό χώρο για να τον μεταφέρουν εκτός τεσσάρων γραμμών. Αν και δοκίμασε να συνεχίσει, τελικά έγινε αναγκαστική αλλαγή, και μάλιστα κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο ξέπασε σε κλάματα.

Στην ενημέρωσή του ο τούρκικος σύλλογος ανέφερε πως ο Πέλκας υπέστη ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης στο δεξί πόδι και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με τα Μέσα στην Τουρκία να αναφέρουν πως θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ