Στο Βελιγράδι ο Μάρκο Μάριν (pic+vid)

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός την Κυριακή ταξίδεψε στη Σερβία και μάλιστα θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Ερυθρού Αστέρα με τη Βοϊβοντίνα στο Νόβι Σαντ.

Στη Σερβία για να γνωρίσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ταξίδεψε την Κυριακή ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός εξτρέμ το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε και επίσημα από το σύλλογο του Βελιγραδίου και πλέον θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα της σέρβικης ομάδας.

Ο 29χρονος εξτρέμ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ερυθρό Αστέρα να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ιλια Ιβιτς, έφερε πιο κοντά τις δύο πλευρές, οι οποίες συμφώνησαν σε όλα και πλέον ο Μάριν ανήκει και επίσημα στους πρωταθλητές Σερβίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο Γερμανός θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Ο Μάριν μάλιστα ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Νόβι Σαντ και θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Βοϊβοντίνα!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία του Μάριν στα γραφεία του Ερυθρού Αστέρα:

Και βίντεο από την αναχώρηση για το ματς στο Νόβι Σαντ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από