Θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πορτογαλία ο Σάμαρης

Την πρόθεση να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Πορτογαλία και το επόμενο χρονικό διάστημα έχει ο Αντρέας Σάμαρης, όπως υποστηρίζει η Record.

Πρόθεση να μείνει στην Πορτογαλία μετά το πέρας του συμβολαίου του με την Μπενφίκα έχει ο Ανδρέας Σάμαρης, όπως τονίζει η Record.

Ο Έλληνας μέσος διανύει την πέμπτη χρονιά του στην πορτογαλική ομάδα,ωστόσο αυτή τη φετινή χρονιά δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ρουί Βιτόρια με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «αετούς» το επόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του να μοιάζει πιθανό.

Παρόλο αυτά, ο 29χρονος μέσος θα ήθελε να παραμείνει στην Πορτογαλία, καθώς εμφανίζεται πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο ζωής του εκεί πέρα και το επόμενο χρονικό διάστημα, με το εν λόγω δημοσίευμα να πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα πιο πέρα, καθώς δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο ή στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε περίπτωση που έρθει πρόταση για εκείνον του επόμενους μήνες.

Ο Σάμαρης έχει φορέσει την φανέλα της Μπενφίκα 137 φορές σημειώνοντας τρία τέρματα, αλλά αυτή την χρονιά έχει παραγκωνιστεί στο πάγκο, καθώς έχει αγωνιστεί μόνο 30 λεπτά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από