Υπογράφει στην Κισβάρντα ο Σταύρος Τσουκαλάς

Μετά από ένα εξάμηνο δίχως ομάδας, ο Σταύρος Τσουκαλάς βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην ουγγρική Κισβάρντα.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουγγρική Κισβάρντα, όπου θα έχει συμπαίκτες τους Μπράνα Ίλιτς και Θοδωρή Μπέριο, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της Kolcsey TV σχετικά με το μεταγραφικό τοπίο της εν λόγω ομάδας. Ο 30χρονος θα φτάσει στην Ουγγαρία εντός της Τετάρτης (09/01), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Τσουκαλάς αποτελούσε παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Έκτοτε είχε μείνει ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Έλληνας μέσος έχει περάσει επίσης από τον ΠΑΟΚ, στην ακαδημία του οποίου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, τη Δόξα Δράμας, τη Νέα Σαλαμίνα, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Το όνομά του το «έφτιαξε» στις δύο τελευταίες, τη στιγμή που έχει προλάβει να καταγράψει 189 εμφανίσεις και 16 γκολ στη Super League, έχοντας μάλιστα και τρεις συμμετοχές στο Europa League με τη φανέλα των Αρκάδων.

Η Κισβάρντα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας της πρώτης κατηγορίας του ουγγρικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε 12 ομάδες, δίνοντας μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από