Φαβορί για τον πάγκο της Γκενκ ο Χάσι

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, είναι πιθανόν να γυρίσει ως προπονητής στην ομάδα με την οποία έκανε ποδοσφαιρική καριέρα!

Το απόγευμα της Τρίτης η Γκενκ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φελίς Μαζού. Το έργο του κρίθηκε αποτυχημένο και η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει άμεσα, ώστε ο αντικαταστάτης του να έχει χρόνο προσαρμογής στη διάρκεια της διακοπής για τα προκριματικά του Euro 2020.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την τεχνική ηγεσία της Γκενκ ήταν ο Βούτερ Βράνκεν και ο Μπερντ Στορκ, ο οποίος έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό. Όμως, οι Βέλγοι παράγοντες φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους έναν άλλο πρώην «ερυθρόλευκο», τον Μπέσνικ Χάσι!

Ο Κοσσοβάρος έχει επιτυχημένη προϋπηρεσία στη Γκενκ ως ποδοσφαιριστής, όντας μέλος στο πρώτο πρωτάθλημα του 1999. Επιπλέον, στο βελγικό ποδόσφαιρο παρουσίασε καλή δουλειά στην Άντερλεχτ ως προπονητής. Επομένως, ο Χάσι είναι για τη Γκενκ μία γνώριμη λύση, με ικανοποιητικό βιογραφικό και θα έχει αποδοχή από τον κόσμο, για τουλάχιστον ένα χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws», ο τεχνικός διευθυντή της Γκενκ Ντιμίτρι ντε Κόντε θα επικοινωνήσει με τον Χάσι και θα συζητήσουν για την προοπτική να δουλέψουν μαζί. Ο Χάσι φέρεται διατεθειμένος να εργαστεί στη Γκενκ, αφού αναζητά μία ευκαιρία για να επανακάμψει στο βελγικό ποδόσφαιρο.  Συνεπώς, συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κλείσει ο γάμος…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από