Νότιγχαμ Φόρεστ : Ο Καράνκα για νέος τεχνικός της

Το όνομα του Αΐτορ Καράνκα βρίσκεται μεταξύ άλλων στη λίστα της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη θέση του προπονητή.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι για την ώρα χωρίς προπονητή, καθώς ο Μαρκ Γουορμπάρτον αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της όπως σας ενημερώσαμε. Ο Αΐτορ Καράνκα βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της αγγλικής ομάδας, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ.

Η Φόρεστ επιθυμεί γρήγορα να αντικαταστήσει τον Γουορμπάρτον και φυσικά αναζητάει έναν τεχνικό με εμπειρία. Αυτό, διότι το ρόστερ της ομάδας έχει χαμηλό μέσο όριο ηλικίας και ο νέος προπονητής πρέπει να διαθέτει τα φόντα για να πειθαρχήσει τους παίκτες του.

Ο Καράνκα ήταν μέχρι πρότινος προπονητής της Μίντλεσμπρο. Για τέσσερα χρόνια (2013-2017) καθοδηγούσε τον αγγλικό σύλλογο. Μάλιστα, ο 44χρονος Ισπανός κόουτς υπήρξε βοηθός προπονητή στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 ως το 2013.

Ωστόσο, το όνομά του δεν είναι το μοναδικό που ακούγεται για τη Νότιγχαμ. Συγκεκριμένα, ο 50χρονος προπονητής της Γουίγκαν, Πολ Κουκ είναι αξιοσημείωτη περίπτωση. Ο Πάκο Ερέρα επίσης, έχει 10χρονη εμπειρία στα ισπανικά γήπεδα ακούγεται για την ομάδα, αλλά περισσότερο στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Ακόμη, ένας άλλος πρώην τεχνικός της Μίντλεσμπρο, ο Γκάρι Μονκ είναι στη λίστα της Φόρεστ, έχοντας κοουτσάρει και τη Σουόνσι στο παρελθόν. Τέλος, ο άλλοτε προπονητής της Λέστερ, Νίγκελ Πίρσον είναι μέσα στους προπονητές που εξετάζει η Νότιγχαμ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από