Επίσημο: Συμπαίκτης του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι ο Φρέιρε (pic)

Ο Νίκολας Φρέιρε ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να γίνεται συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι

Συμπαίκτης με τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι είναι πλέον ο Νίκολας Φρέιρε. Όπως ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι, ο Αργεντίνος αμυντικός θα αγωνιστεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ως δανεικός από την Πούμας όλο το 2024.

Διαβάστε επίσης: Για Παναθηναϊκό και Μπακαμπού γράφουν οι Τούρκοι

Ο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, δεν υπολογιζόταν από την μεξικανική ομάδα και παραχωρήθηκε στον αμερικανικό σύλλογο, με τον 29χρονο άσο να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του MLS. Ο Φρέιρε θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει τον προσεχή Φλεβάρη.

Ο Αργεντίνος αμυντικός με την φανέλα των Ερυθρόλευκων πραγματοποίησε 9 συμμετοχές κι έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Οκτώβρη, όταν και τραυματίστηκε στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Φρέιρε, εκτός από τους Σουάρες και Μέσι θα βρει στην ομάδα του Μαϊάμι τους Μπούσκετς και Άλμπα, ενώ προπονητής του θα είναι ο συμπατριώτης του Τάτα Μαρτίνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από