Δανεικός στην Γουέστ Χαμ ο Κάλβιν Φίλιπς (pic)

Δανεικός στην Γουέστ Χαμ ο Κάλβιν Φίλιπς (pic)

Ο Κάλβιν Φίλιπς θα παραχωρηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι έως το τέλος της σεζόν στην Γουέστ Χαμ με την μορφή δανεισμού

Ο Κάλβιν Φίλιπς βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού θα παραχωρηθεί ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι στην Γουέστ Χαμ έως το τέλος της σεζόν.

Ο Άγγλος μέσος δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα και ήθελε να αποχωρήσει από τους Πολίτες προκειμένου να βρει αγωνιστικό χρόνο και να μην χάσει την θέση του στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας στο ερχόμενο Euro, το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε την καλλονή Μαρίνα Τσιντικίδου; Δείτε πως είναι σήμερα στα 53 της η πρώην Σταρ Ελλάς

0 28χρονος διεθνής άσος το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όπως των Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Νιουκάστλ, ωστόσο τα «Σφυριά» προχώρησαν πιο γρήγορα στην απόκτησή του, με τους Λονδρέζους να καλύπτουν ολόκληρο το συμβόλαιο του Φίλιπς, μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρει η Athletic, οψιόν αγοράς δεν υπάρχει στη συμφωνία, με τον παίκτη να επιστρέφει στο Μάντσεστερ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού. Ο Φίλιπς θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη (24/1).

Μέχρι τώρα στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Φίλιπς μετρά μόλις 10 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει 1 φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ