Το νέο απόκτημα του Νεϊμάρ: Η εντυπωσιακή Rolls – Royce Ghost των 315.000 € (pics+vid)

Ο Βραζιλιάνος έχει συλλογή με αυτοκίνητα συνολικής αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Ένα ακόμα υπερπολυτελές αμάξι πρόσθεσε στη συλλογή του ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Αλ Χιλάλ απέκτησε την εντυπωσιακή Rolls – Royce Ghost, η οποία μάλιστα είναι δεύτερης γενιάς και σύμφωνα με τους ειδικούς κοστίζει 315.000 €.

Ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός μάλιστα ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το νέο του απόκτημα, προσθέτοντας ως σχόλιο στην ανάρτηση: «το νέο μου παιδί».

Η συλλογή του

Το περασμένο καλοκαίρι είχε αγοράσει μια Aston Martin DBX και μία Lamborghini Huracan, ενώ στο γκαράζ του υπάρχει επίσης μια Bentley Continental GP. Αυτοκίνητα που κοστίζουν σχεδόν 600.000 €, ενώ μαζί με την Rolls – Royce Ghost που απέκτησε, αλλά και κάποια άλλα αυτοκίνητα που διαθέτει, η συλλογή του έχει ξεπεράσει σε συνολική αξία το 1 εκατ. ευρώ.

Βέβαια το συγκεκριμένο ποσό είναι «ψίχουλα» για τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στον κόσμο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει κάνει μια «μυθική» συμφωνία με την Αλ Χιλάλ και βλέπει κάθε εβδομάδα τον τραπεζικό λογαριασμό του να μεγαλώνει κατά 2 εκατ. ευρώ και ετησίως κατά 100 εκατ. ευρώ.

Ο Νεϊμάρ είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Σαουδική Αραβία, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αμείβεται από την Αλ Νασρ με ένα χρυσό συμβόλαιο που του αποφέρει εβδομαδιαίες απολαβές 3.8 εκατ. ευρώ. Μια συνεργασία η οποία τον κάνει πλουσιότερο κάθε χρόνο κατά 200 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ίδια χρήματα με τον Νεϊμάρ παίρνει ο Καρίμ Μπενζεμά από την Αλ Ιτιχάντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από