Ο Φλικ ξεκίνησε συνεργασία με τον Ζάχαβι για να βρει την επόμενη δουλειά του

Ο Φλικ ξεκίνησε συνεργασία με τον Ζάχαβι για να βρει την επόμενη δουλειά του

Ο Χάνσι Φλικ άλλαξε μανατζερική στέγη προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με την νέα σεζόν

Ο Χάνσι Φλικ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην αγορά των προπονητών, αφού ο Γερμανός είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Σεπτέμβρη και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν προσεγγίσει προκειμένου να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία.

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας θέλει να επιστρέψει στους πάγκους για κάποιον σύλλογο και γι’ αυτό το λόγο ο58χρονος προσέλαβε τον Πίνι Ζάχαβι ως νέο ατζέντη του.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση-ντροπή για το ποδόσφαιρο – Δεν δέχτηκαν το αίτημα του Ολυμπιακού

Ο Ζάχαβι, που θεωρείται ένας από τους πρώτους «σούπερ μάνατζερ» του ποδοσφαίρου, έχει στενές σχέσεις με πολλούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και θα προσπαθήσει να τοποθετήσει σε έναν απ’ αυτούς τον πελάτη του το καλοκαίρι.

Ο 80χρονος μάνατζερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετακίνηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2022 μετά από συνεργασία με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη, είχε συμμετοχή στη μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2020.

Ο Φλικ είναι εκτός πάγκων από τότε που απολύθηκε από τον ρόλο του ως προπονητής της Εθνικής Γερμανίας τον Σεπτέμβριο του 2023, αφού πρώτα είχε οδηγήσει τα «Πάντσερς» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022, όπου αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, ενώ συνολικά πέτυχε μόλις τέσσερις νίκες σε 16 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ