Ο Φίγκο «μανούριασε» για οφσάιντ σε φιλικό! (vid)

Παρότι ήταν παιχνίδι παλαιμάχων, αν και το ματς έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, ο Λούις Φίγκο αφιονίστηκε που δεν τον άφησαν να σκοράρει το νικητήριο γκολ!

Οι μεγάλοι σταρ του ποδοσφαίρου διαθέτουν μεγάλο εγωισμό και πολλές φορές ξεχνούν ακόμα και τη συγκυρία που βρίσκονται… Αυτό συνέβη με τον Λούις Φίγκο, ο οποίος τσακώθηκε με τον επόπτη για μία υπόδειξη οφσάιντ σε φιλικό παλαιμάχων που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ας τα πάρουμε από την αρχή… Στο Wada Metropolitano της Μαδρίτης αναμετρήθηκαν οι παλιές δόξες της Εθνικής Ισπανίας με θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Με τους δεύτερους αγωνίστηκε και ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 6-6 και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο Φίγκο βγήκε σε τετ-α-τετ κινούμενος από κανονική θέση… Όμως, ο βοηθός Ράφα Γκερέρο, για να μην διαταράξει την ισοπαλία, σήκωσε τη σημαία και υπόδειξε τον Πορτογάλο σε θέση οφσάιντ…

Ποιος είδε τον Φίγκο και δεν τον φοβήθηκε; Ο Πορτογάλος αντέδρασε οργισμένα και έκανε στον βοηθό τη χειρονομία ότι δεν βλέπει, ενώ κατόπιν τον πλησίασε και συνομίλησαν σε έντονο ύφος… Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από