«Όχι» από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον Ολυμπιακό για τον τελικό Κυπέλλου

Οι Ασπρόμαυροι και οι Κιτρινόμαυροι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για μεταφορά του τελικού του Κυπέλλου στις 3 Μαΐου.

Το απόγευμα της Τετάρτης (31/3) to10.gr σας αποκάλυψε την πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός για μεταφορά του τελικού του Κυπέλλου στις 3 Μαΐου από τις 22 του ίδιου μήνα, που έχει οριστεί από την διοργανώτρια Αρχή.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μάλιστα, στο πρώτο του σχόλιο τόνισε ότι «ακούμε με ενδιαφέρον» την πρόταση του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, σήμερα, ο Δικέφαλος του Βορρά απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Πειραιωτών για τη μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι δια στόματος του Γ΄ Αντιπροέδρου τους, Κώστα Καραπαπά, αν και αρχικά, όπως προαναφέραμε, την είχαν χαρακτηρίσει «ενδιαφέρουσα». Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτυγχάνεται η αναγκαία ομοφωνία και δεν μπορεί να κατατεθεί κοινό αίτημα προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και η ΑΕΚ. Η Ενωση ακολουθώντας τον δρόμο των Ασπρόμαυρων, αρνήθηκε να διεξαχθεί νωρίτερα ο τελικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τελικός κυπέλλου είναι το τελευταίο επίσημο ματς της φετινής σεζόν, αφού εχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου, έξι μέρες μετά την ολοκλήρωση των πλει-οφ της Superleague.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλώσει το καλεντάρι και να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την επόμενη σεζόν, αφού δεν θα μπορούν να προσφέρουν  στους ποδοσφαιριστές τους την απαραίτητη άδεια ξεκούρασης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από