Άρης: Με Φαμπιάνο, Μισεουί και «πρώτη» για Μπουσαΐντ

Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Βραζιλιάνο στόπερ και τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό στο σημερινό (6/1, 15.00) εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ενώ στον πάγκο κάθεται και ο νεοαποκτηθείς Βέλγος εξτρέμ.

Η παρουσία των Φαμπιάνο και Μισεουί στην ενδεκάδα και η πρώτη συμμετοχή στην αποστολή του νεοαποκτηθέντος Μπουσαΐντ ξεχωρίζουν για τον Άρη στο σημερινό 6/1, 15.00) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι δύο πρώτοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ ο νεοαποκτηθείς Βέλγος εξτρέμ έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις.

Ο Χιμένεθ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Αθανασιάδη. Ο Τεχέρο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φαντιγκά το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Μόντσου και Ράτσιτς θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Πέρεθ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μισεουί στην αριστερή και ο Παναγίδης πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Διούδης, Φρίντεκ, Κάμτσης, Νινγκ, Ντούντου, Παπασαραφιανός, Μπουσαΐντ, Γιαννιώτας και Καντεβέρε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από