Οι διαιτητές των ρεβάνς του Κυπέλλου

Ο Κομίνης θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός - Λαμία ενώ ο Παπαπέτρου θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Εβδομάδα Κυπέλλου αυτή που διανύουμε καθώς το επόμενο τριήμερο θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. Η ΚΕΔ ανακοίνωσε σήμερα τους διαιτητές που όρισε για τα τέσσερα παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού. Επιλέγοντας 3 διεθνείς για τους «μεγάλους» και τον Κουτσιαύτη για τη μάχη Αστέρα-Εργοτέλη.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παπαπέτρου, για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν σε ματς της Ενωσης. Στο πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε επικρατήσει με 1-0, με πέναλτι – φάντασμα που είχε δώσει ο Σιδηρόπουλος.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί την Τετάρτη στην Τούμπα με τον Πανιώνιο (πρώτο ματς 2-1 υπέρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης) και διαιτητής θα είναι ο Σκουλάς. Ο οποίος μπορεί να έχει «σφυρίξει» μόλις μία φορά φέτος τους Θεσσαλονικείς, αλλά ήταν 4ος στο χθεσινό ντέρμπι με τον Αρη! Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και το Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης (1-0 υπέρ του Αστέρα το πρώτο ματς), το οποίο θα διευθύνει ο Κουτσιαύτης

Τέλος, την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Με την ΚΕΔ να ορίζει στο συγκεριμένο παιχνίδι τον Γιώργο Κομίνη. Ο οποίος επανέρχεται στους ορισμούς, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη σιωπηρή τιμωρία του για τη νέα τραγική παρουσία του, στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε λήξει ισόπαλο 3-3.

Αναλυτικά οι ορισμοί των ρεβάνς:

Τρίτη 26/2
19:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας, Φωτόπουλος
Τέταρτος: Τάσης

Τετάρτη 27/2
17:15 Αστέρας-Εργοτέλης: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Κολοσιώνης, Καλαμπόκης
Τέταρτος: Ματσούκας

19:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Κουρομπύλια
Τέταρτος: Σέζος

Πέμπτη 28/2
19:30 Ολυμπιακός-Λαμία: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Κούλα, Μπουξμπάουμ
Τέταρτος: Γρατσάνης

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από