Φουλ επίθεση Ατρόμητου σε Γραμμένο, Περέιρα, οργή για… Παπαπέτρου

Η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες της για τις επιλογές του προέδρου της ΕΠΟ και του Περέιρα στο θέμα του ορισμού των διαιτητών

Δριμύτατη επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου και του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα εξαπέλυσε ο Ατρόμητος, με αφορμή τους ορισμούς που ανακοίνωσε η ΚΕΔ για τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Περιστερίου κάνει δριμύτατη επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, για το ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Παπαπέτρου!

Ο Ατρόμητος αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του, πως «Γραμμένος και Περέιρα συνεχίζουν ν’ αγνοούν προκλητικά το δίκαιο αίτημα του Ατρόμητου για ξένους διαιτητές». Με την ομάδα του Περιστερίου να μην ξεχνάει ό,τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο συλλόγων, όταν ο «κορυφαίος» Σιδηρόπουλος, είχε υποδείξει πέναλτι… εκτός περιοχής για την Ενωση!

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος φέρνει προ των ευθυνών τους τον Βαγγέλη Γραμμένο και τον Μέλο Περέιρα «για ότι συμβεί στο αυριανό παιχνίδι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βλέποντας τον ορισμό της συγκεκριμένης τετράδας από την ΚΕΔ ενώ επανειλημμένα έχει ζητήσει από την ΚΕΔ και τον κ. Περέιρα τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια τόσο με τις μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα όσο και στους δυο αγώνες με την ΑΕΚ στο κύπελλο, φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους για ότι συμβεί στο αυριανό παιχνίδι προσωπικά τον κ. Περέιρα και τον κ. Γραμμένο, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά το δίκαιο αίτημα του Ατρομήτου για ξένους διαιτητές καταπατώντας έτσι τις αρχές της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των ομάδων.

Τελειώνοντας ευελπιστούμε να μην γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος όπως στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο Περιστερίου».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από