Οι διαιτητές των ρεβάνς του Κυπέλλου

Οι διαιτητές των ρεβάνς του Κυπέλλου

Ο Κομίνης θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός - Λαμία ενώ ο Παπαπέτρου θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Εβδομάδα Κυπέλλου αυτή που διανύουμε καθώς το επόμενο τριήμερο θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. Η ΚΕΔ ανακοίνωσε σήμερα τους διαιτητές που όρισε για τα τέσσερα παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού. Επιλέγοντας 3 διεθνείς για τους «μεγάλους» και τον Κουτσιαύτη για τη μάχη Αστέρα-Εργοτέλη.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παπαπέτρου, για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν σε ματς της Ενωσης. Στο πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε επικρατήσει με 1-0, με πέναλτι – φάντασμα που είχε δώσει ο Σιδηρόπουλος.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί την Τετάρτη στην Τούμπα με τον Πανιώνιο (πρώτο ματς 2-1 υπέρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης) και διαιτητής θα είναι ο Σκουλάς. Ο οποίος μπορεί να έχει «σφυρίξει» μόλις μία φορά φέτος τους Θεσσαλονικείς, αλλά ήταν 4ος στο χθεσινό ντέρμπι με τον Αρη! Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και το Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης (1-0 υπέρ του Αστέρα το πρώτο ματς), το οποίο θα διευθύνει ο Κουτσιαύτης

Τέλος, την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Με την ΚΕΔ να ορίζει στο συγκεριμένο παιχνίδι τον Γιώργο Κομίνη. Ο οποίος επανέρχεται στους ορισμούς, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη σιωπηρή τιμωρία του για τη νέα τραγική παρουσία του, στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε λήξει ισόπαλο 3-3.

Αναλυτικά οι ορισμοί των ρεβάνς:

Τρίτη 26/2
19:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας, Φωτόπουλος
Τέταρτος: Τάσης

Τετάρτη 27/2
17:15 Αστέρας-Εργοτέλης: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Κολοσιώνης, Καλαμπόκης
Τέταρτος: Ματσούκας

19:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Κουρομπύλια
Τέταρτος: Σέζος

Πέμπτη 28/2
19:30 Ολυμπιακός-Λαμία: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Κούλα, Μπουξμπάουμ
Τέταρτος: Γρατσάνης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ