Με Ολιβέιρα η ΑΕΚ στην Τρίπολη (pic)

Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε 20 ποδοσφαιριστές για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Νέλσον Ολιβέιρα που προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ ο Μίλος Ντέλετιτς ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.15) αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου της φετινής σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης #astaek #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #greekcup

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από