Ένινγκ: «Στόχος μας πλέον ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!» (vid)

Ο Άρης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο και ο Μίχαελ Ένινγκ μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως στόχος πλέον είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίχαελ Ένινγκ δήλωσε πως στόχος πλέον είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στάθηκε στη συμμετοχή του Μπράουν Ιντέγε ως βασικός στην αναμέτρηση και στην παρουσία του κόσμου του Άρη στο Περιστέρι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ένινγκ στην Cosmote TV:

«Μπήκαμε με όρεξη στα πρώτα λεπτά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στο γκολ και τη νίκη».

Για το αν ήταν σημαντική η παρουσία του Ιντέγε στον αγώνα: «Ήταν πολύ σημαντικό δεν ξέραμε αν θα βγάλει το παιχνίδι τελικά άντεξε και έπαιξε και καλά».

Για το πώς αισθάνεται που ο Άρης πάει στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από 10 χρόνια με αυτόν στο τιμόνι της ομάδας: «Αισθάνομαι καταπληκτικά ήταν υπέροχο που είχαμε τον κόσμο μας μαζί μας, έχουμε ως στόχο μας το Κύπελλο και πηγαίνουμε καλά».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης θα φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου: «Αυτός πρέπει να είναι ο επόμενος στόχος μας, εφόσον φτάσαμε στον ημιτελικό, στόχος μας πρέπει να είναι ο τελικός του Κυπέλλου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από