Ουέσκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 : Βαράν ο Λυτρωτής! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να χάνει από την Ουέσκα, αλλά χάρη σε δύο γκολ του Ράφαελ Βαράν νίκησε τελικά με ανατροπή (2-1) και είναι ξανά μόνη δεύτερη στη La Liga.

Όλα έγιναν μέσα σε ένα ημίχρονο! Και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο, όταν η Ουέσκα προηγήθηκε στις αρχές του, αλλά η Ρεάλ με δύο γκολ του Ράφαελ Βαράν στη συνέχεια έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τη «Βασίλισσα» ξανά μόνη δεύτερη στη βαθμολογία της La Liga με 43 βαθμούς (και στο +3 από την τρίτη Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο) και στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος», ωστόσο, έχουν 2 παιχνίδια λιγότερα!

Το 1-0 για την Ουέσκα έγινε στο 48′ με ένα υπέροχο σουτ του Γκαλάν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση και ήρθε 7 λεπτά αργότερα. Στο 55′ ο Καρίμ Μπενζεμά εκτέλεσε πολύ ωραία το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων και εν συνεχεία προσγειώθηκε στη μεγάλη περιοχή, με τον Βαράν να πηδάει ψηλότερα από όλους, να παίρνει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 84′ έγινε η ολική ανατροπή. Ενώ ένα ακόμη γκολ ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ! Ο Τόνι Κρόος γέμισε στην περιοχή, ο Κασεμίρο πήρε την κεφαλιά, ο Φερνάντεθ απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Βαράν, ο οποίος από κοντά και σε άδειο τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 της Ρεάλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΥΕΣΚΑ: Άλβαρο Φερνάντεθ, Σιώβας, Πουλίδο, Γκαστόν Σίλβα, Σεοάνε, Μαφέο, Μικέλ Ρίκο (87′ Χουάν Κάρλος), Χάβι Γκαλάν, Ντουμπιά (63′ Οντιβέρος), Οκαζάκι (62′ Εσκρίτσε), Ράφα Μιρ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βαράν, Μεντί (78′ Μάρβιν), Νάτσο, Οντριοθόλα (67′ Μαρσέλο), Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Βινίσιους (78′ Μαριάνο), Ασένσιο, Μπενζεμά

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από