Μπαρτσελόνα: Την Παρασκευή (28/1) περνάει ιατρικά ο Τραορέ και ανακοινώνεται

Μετά την οριστική συμφωνία της Γουλβς με την Μπαρτσελόνα ο Αντάμα Τραορέ θα περάσει αύριο (28/1) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα.

Η συμφωνία της Γουλβς με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Αντάμα Τραορέ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Έτσι πλέον φαίνεται πως απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να επιστρέψει στους «Μπλαουγκράνα» ο Ισπανός εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα Ισπανικά Μέσα ο Αντάμα Τραορέ θα περάσει την Παρασκευή (28/1) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από το κλαμπ στο οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και θα γίνει το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Τσάβι μετά τον Ντάνι Άλβες και τον Φεράν Τόρες.

Ο Ισπανός εξτρέμ μετράει 23 συμμετοχές με ένα γκολ και χωρίς ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Γουλβς έχει 152 συμμετοχές με 11 γκολ και 18 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από