Μπαρτσελόνα: Μηνύει Μπαρτομέου ο Λαπόρτα

Μπαρτσελόνα: Μηνύει Μπαρτομέου ο Λαπόρτα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην προέδρου του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου για «πιθανές παρατυπίες».

Σε μια νέα περίοδο διοικητικής αναταραχής φαίνεται να μπαίνει η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νυν διοίκηση του Τζουάν Λαπόρτα κατέθεσε μήνυση στον προκάτοχό του, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και στο διοικητικό συμβούλιό του για «πιθανές παρατυπίες».

Σε ανακοίνωση τους οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Την 1η Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν δημόσια τα αποτελέσματα της σε βάθος έρευνας που προέκυψε ως συνέπεια του Financial Due Diligence και με στόχο τον εντοπισμό πιθανών παρατυπιών στη διοίκηση του κλαμπ κατά την προηγούμενη προεδρική θητεία», ανέφερε ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση θα περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με την καταγγελία που υπέβαλε ο σύλλογος στην Εισαγγελία της Βαρκελώνης με βάση στοιχεία που προκύπτουν από τα συμπεράσματα της εξονυχιστικής έρευνας».

Στο παρελθόν, πάντως ο Μπαρτομέου είχε αρνηθεί πως είχε διαπράξει αδικήματα, κάτι βέβαια που δεν έγινε πιστευτό από τους ιδιοκτήτες-μέλη, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τον νυν πρόεδρο της «Μπάρτσα» να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους υπαίτιους για την τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Αύγουστο, ο Λαπόρτα είχε καταγγείλει πως η Μπαρτσελόνα είχε πληρώσει «δυσανάλογα ποσά» σε προμήθειες μεσαζόντων που εργάζονταν σε μεταγραφές που έγιναν από τον σύλλογο κατά την εποχή του Μπαρτομέου.

Να σημειωθεί ακόμη πως τον Οκτώβρη, ο ορκωτός έλεγχος των βιβλίων του κλαμπ είχε αποκαλύψει πως το χρέος του πρώην προέδρου των Καταλανών εκείνη τη στιγμή ήταν 1,35 δισεκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ