Άλμα παραμονής για την Έλτσε (0-1) – Βλέπει εξάδα η Βιγιαρεάλ (2-0)

Η Έλτσε πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Μπέτις και έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Μέ φόρα από το Champions League, η Βιγιαρεάλ επικράτησε εύκολα με 2-0 της Βαλένθια και μειώσε την διαφορά της από την πρώτη εξάδα στο -3

Άλμα παραμονής έκανε η Έλτσε, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπέτις και την άφησε ξανά εκτός τετράδας.

To γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σημειώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Χοσάν σέντραρε από δεξιά και ο Μορέντε με προβολή στο πρώτο δοκάρι έκανε το 0-1. Στο 90+3’ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Ακουόκο.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Πετσέγια, Μιράνδα (80’ Άλεξ Μορένο), Σαμπαλί, Μπάρτρα, Γουαρδάδο (56’ Χοακίν), Ακουοκού, Κανάλες, Χουάνμι (72’ Τέγιο), Φεκίρ (80’ Καρβάλιο), Ζοσέ (72’ Ιγκλέσιας)

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Βερδού (58’ Τετέ Μορέντε), Ρόκο, Μόχικα (70’ Ολάθα), Παλάσιος (46’ Χοσάν) Ντιέγκο Γκονζάλες, Φιδέλ (58’ Μπαραγάν), Γκουμπάου, Ραούλ Γκούτι, Κίκε Πέρεθ (86’ Μίγια), Πόνσε

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-0 

Από το καλό στο καλύτερο η Βιγιαρεάλ, που νίκησε με 2-0 τη Βαλένθια και πλησίασε πλέον στο τρίποντο από την 6η, Σοσιεδάδ.

Στο 7ο λεπτό ο Σίλεσεν έσωσε με το πόδι μετά από σουτ του Λο Σέλσο ενώ στο 8’ η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσέμερτ και ο Ντανζουμά το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 16’ ο Ντανζουμά έφυγε μόνος του λίγο πίσω από το κέντρο αλλά ο Σίλεσεν του είπε όχι όμως μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ο Φόιθ από δεξιά έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Ντανζουμά που από κοντά πλάσαρε για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Αλμπιόλ, Εστουπινιάν, Μαντί, Φόιθ (82’ Οριέ), Παρέχο (82’ Ιμπόρα), Καπού, Τριγέρος, Πίνο (46’ Τσουκβουέζε), Λο Σέλσο (71’ Μόι Γκόμεθ), Ντανζουμά (71’ Ντιά).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Τσέμερτ, Κορέια (64’ Τσερίσεβ), Ιράνθο, Βάσκεθ (55’ Σαντιάγκο), Μοσκέρα, Σολέρ (55’ Γκαγιά), Ράτσιτς (77’ Κοϊντρεντί), Μούσα (55’ Μορίμπα), Κόστα, Μάρκος Αντρέ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 19/4:

Μπέτις – Έλτσε 0-1

Μαγιόρκα – Αλαβές 2-1

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-0

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από