Χετάφε- Βιγιαρεάλ 1-2: Ασταμάτητη η Βιγιαρεάλ

Χετάφε- Βιγιαρεάλ 1-2: Ασταμάτητη η Βιγιαρεάλ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, η Βιγιαρεάλ έφυγε με το διπλό από το Αλφόνθο Πέρεθ (1-2).

Λίγες μέρες μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, η Βιγιαρεάλ… άλωσε και το Αλφόνθο Πέρεθ! Η αρμάδα του Ουνάι Εμερι επικράτησε (1-2) εκτός έδρας της Χετάφε, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι.

Μετά από 32 ματς στη La Liga , τα «κίτρινα υποβρύχια» φιγουράρουν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη 15 θέση με 32 πόντους.

Στο 7ο λεπτό μετά από βαθιά μπαλιά από τον Τριγέρος, ο Αλκάθερ από αριστερά έστρωσε με τη μία στον Μορένο κι εκείνος πλάσαρε για το 0-1. Μάλιστα στο 16’ ο Μορένο έκλεψε στο κέντρο, έκανε την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή άνοιξε αριστερά στον Τριγέρος που πλάσαρε για το 0-2.

Στο 63’ ο Ολιβέρα πέρασε στον Ουνάλ που γύρισε στη περιοχή και πλάσαρε για το 1-2. Στο 81ο λεπτό ο Ρούλι έσωσε εντυπωσιακά μετά από λόμπα του Μακσίμοβιτς και η Βιγιαρεάλ πανηγύρισε το τρίποντο.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Καμπάκο (46’ Μαγιοράλ), Κουένκα, Ολιβέρα, Σουάρεθ (84’ Ιγκλέσιας), Μίτροβιτς, Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Αλενιά (46’ Όσκαρ Ροντρίγκεθ), Ουνάλ, Σάντρο (77’ Βιγιάρ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Πάου Τόρες, Οριέ, Πεδράθα, Μαντί, Τριγέρος (84’ Μόι Γκόμεθ), Παρέχο (68’ Καπού), Ιμπόρα, Τσουκβουέζε (68’ Πίνο), Αλκάθερ (61’ Ντανζουμά), Χεράρδ Μορένο (61’ Λο Σέλσο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ