Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-1: Ισοπαλία με χαμένους τους «Ροχιμπλάνκος»

Η Χετάφε πήρε σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης για την 20η αγωνιστική της La Liga, χάρη στο πέναλτι του Ουνάλ στο 83ο λεπτό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Χετάφε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 για την 20η αγωνιστική της La Liga. Στους 35 βαθμούς και την 4η θέση η Ατλέτικο που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την απώλεια της Βιγιαρεάλ. Αύξησε τη διαφορά της από την τελευταία Έλτσε στους 9 η Χετάφε.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 21ο λεπτό με τον Άλβαρο Μοράτα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ισπανός επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Λεμάρ δοκίμασε με σουτ να νικήσει τον Σόρια στο 40′, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σταθερά. Η Χετάφε είχε τη δική της καλή στιγμή στο κλείσιμο του πρώτου μέρους, αλλά το σουτ του Ουνάλ πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Όμπλακ.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τάισον, χάνει το ντέρμπι!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο είχε και πάλι τον πρώτο λόγο και έφτασε τελικά στο γκολ με τον Κορέα στο 62ο λεπτό. Ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο μετά από παρέμβαση του VAR μέτρησε κανονικά. Κατά τη διάρκεια μάλιστα του ελέγχου, ο Σιμεόνε έκανε αλλαγή τον Κορέα με όλους τους παίκτες της Ατλέτικο να πέφτουν πάνω του στον πάγκο μετά την κατοχύρωση του γκολ.

Η Χετάφε ευτύχησε να ισοφαρίσει όταν στο 82′ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ουνάλ. Στο 84’ ο Καράσκο έφυγε στην κόντρα και θέλησε να τελειώσει μονος του την φάση, όμως το τελείωμα του δεν ήταν αρκετό για να νικήσει τον Σόρια.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο, Ντε Πόλ(85’ Ντεπάι), Κόκε, Λεμάρ(60’ Γιορέντε), Κορέα(60’ Καράσκο), Γκριζμάν, Μοράτα(75’ Σαούλ)

Χετάφε: Σόρια, Ντζένε, Ντουάρτε, Αλντερέτε, Πόρτου(90+3’ Νταρμιάν), Αλβάρες, Αλένια(72’ Βιλάρ), Μίγια(72’ Αλγκομπιά), Αραμπάρι(77’ Μουνίρ), Μαγιοράλ, Ουνάλσε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από