Μπαρτσελόνα: Το «πράσινο φως» για την επιστροφή Μέσι από τη La Liga και η συνάντηση του πατέρα του με τον Λαπόρτα (pic, vid)

Ένα «αγκάθι» λίγοτερο, με την La Liga να δίνει το «πράσινο φως» στην Μπαρτσελόνα για τον Αργεντινό άσο και τον πατέρα του να έχει συνάντηση με τον Λαπόρτα.

Ένα «αγκάθι» έφυγε από τη μέση. Θετική εξέλιξη υπήρξε στην προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να φέρει ξανά στη Βαρκελώνη τον Λιονέλ Μέσι. (αν και η Αλ Χιλάλ φέρεται να είναι κοντά στο να κλείσει τον «Pulga»).

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη πίστα του Αλμέιδα και της ΑΕΚ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με Μέσο ενημέρωσης της χώρας, η La Liga έδωσε το «πράσινο φως» στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για να φέρει ξανά στους «μπλαουγκράνα» τον Αργεντινό σούπερσταρ.

Η «Relevo» αναφέρει στο δημοσίευμά της πως η Μπάρτσα έχει καταφέρει να δημιουργήσει… χώρο για το συμβόλαιο που θα προσφέρει στον Μέσι, μετά τις αποχωρήσεις των Πικέ, Μπουσκέτς, Άλμπα, αλλά και την πώληση του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης αφού γλίτωσε περί τα 50 εκαομμύρια ευρώ.

Πάντως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστούν κάποιες ακόμα πωλήσεις για να είναι σίγουρο πως η επιστροφή του Μέσι θα είναι βιώσιμη, κάτι που σημαίνει ότι o 35χρονος άσος θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα αν θέλει να γυρίσει όντως…

Το εν λόγω δημοσίευμα:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντωμεταξύ, στο σπίτι του Ζοάν Λαπόρτα βρίσκεται ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι για να συζητήσουν για την επιστροφή του Αργεντινού στους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα οι τηλεοπτικές κάμερες, «έπιασαν» τον Χόρχε Μέσι να μπαίνει στο κτίριο που μένει ο Λαπόρτα, σε περιοχή κοντά στο «Καμπ Νου».

Οι δύο άντρες θα συζητήσουν, χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα βέβαιο για την επιστροφή του Μέσι στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από