Απώλεια… καμπανάκι, προβληματίζει την Μπαρτσελόνα (vid)

Απώλεια… καμπανάκι, προβληματίζει την Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα απέσυρε προσωρινά το ενδιαφέρον της για νεαρό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή λόγω αδυναμίας να καταβάλει την ρήτρα αποδέσμευσης στην ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα σε μια προσφιλής τακτική της, βρήκε λαβράκι από την Λατινική Αμερική και ξεκίνησε τις διαδικασίες για να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα. Πρόκειται για τον 18χρονο επιθετικό της Ατλέτικο Παραναένσε, Βίτορ Ρόκε.

Τέτοιες περιπτώσεις σε άλλες εποχές έκλειναν γρήγορα, με συνοπτικές διαδικασίες, με τις ομάδες να θέλουν να κλείσουν γρήγορα τέτοιου είδους μεταγραφές για να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Κάτι που πλέον φαίνεται πως δεν μπορεί να κάνει η Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Λήξη συναγερμού με Μπακασέτα: Προλαβαίνει Ιρλανδία και Γαλλία

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ, οι Μπλαουγκράνα δήλωσαν αδυναμία να καταβάλουν τα 45 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης του Ρόκε στην ομάδα του και ζήτησαν από τον ποδοσφαιριστή να αναβληθεί η μετακίνηση και να παραμείνει στην Ατλέτικο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, με τον παίκτη όμως να ανυπομονεί να κάνει το ευρωπαϊκό άλμα στην καριέρα του, ακόμα και αν δεν είναι στην Βαρκελώνη.

 

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα λόγω της δυσκολίας συμμόρφωσης με τους όρους του Financial Fair Play, αλλά και της «υπόθεσης Νεγκρέιρα» που ενδέχεται να της στερήσει την συμμετοχή στο επόμενο Champions League, με τεράστιο οικονομικό κόστος από έσοδα γηπέδου και χορηγών, με αποτέλεσμα την ανάγκη για άμεση αναδίπλωση σε πάσης φύσεων οικονομική δραστηριότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ