Mπαρτσελόνα: Χειρουργείο ο Τερ Στέγκεν και εκτός για 2-3 μήνες

Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα καθώς ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου, με την επιστροφή του Γερμανού να υπολογίζεται σε περίπου 3 μήνες.

Άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα και τον Τσάβι, καθώς ο βασικός τερματοφύλακας των Καταλανών θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο 31χρονος κίπερ και ένας εκ των αρχηγών των Μπλαουγκράνα θα απουσιάσει για περίπου 3 μήνες, ενώ με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, ο Τερ Στέγκεν ενημέρωσε το κοινό πως πήρε αυτή την απόφαση σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ομιλία του Καρβαλιάλ, ο Αλβες, ο Μουρίνιο, οι τίτλοι και ο σεβασμός στο ρόστερ…

«Μετά από εντατικές συζητήσεις με την ιατρική ομάδα του συλλόγου και διάφορους ειδικούς που υποστηρίζουν, αποφασίσαμε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Το διάλειμμα προφανώς με ενοχλεί. Είναι η σωστή και ασφαλής απόφαση προκειμένου να επιστρέψω με τις καλύτερες συνθήκες για τον σύλλογό μου, την Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα της Γερμανίας», ήταν το μήνυμα του Γερμανού.

Ο Τερ Στέγκεν είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και τη φετινή σεζόν έχει 8 clean sheets σε 17 εμφανίσεις. Το κενό που Γερμανού θα καλύψει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Ινιάκι Πένια, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στις 3 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί έως τώρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από