Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα της Αντβέρπ, Άρθουρ Βερμίρεν (pics)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε σε μια κίνηση με το βλέμμα στραμμένο στο βλέμμα, καθώς απέκτησε τον ταλαντούχο μέσο Άρθουρ Βερμίρεν ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Αντβέρπ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον ταλαντούχο μέσο Άρθουρ Βερμίρεν ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα νεότερα για την κατάσταση των Λαρεντζάκη και Γκος ενόψει ΠΑΟΚ

Ο 18χρονος μέσος αποτελεί το wonderkind του βελγικού ποδοσφαίρου και οι «ροχιμπλάνκος» κινήθηκαν γρήγορα για την αγορά του προκειμένου να προλάβουν άλλους επίδοξους μνηστήρες. Ο νεαρός Βέλγος άσος, φέτος πραγματοποίησε το ξεπέταγμά του με την Αντβέρπ, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 32 ματς με απολογισμό 2 γκολ και 6 ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και στο υψηλότερο επίπεδο παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε είχε έρθει τις προηγούμενες μέρες σε προφορική συμφωνία με τους πρωταθλητές Βελγίου, ωστόσο το ντιλ σφραγίστηκε σήμερα (26/1) με τον Βερμίρεν να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 6,5 ετών, αφού πέρασε πρώτα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Άντβερπ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ και θα διατηρήσει 10% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται και άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή μπόνους που αφορούν στην επίτευξη στόχων (τα 2 εκατομμύρια αφορούν εύκολους στόχους και τα άλλα 3 δυσκολότερους).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από