Μάχη Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για τον Αλκάνταρα

Ο Λοπετέγι θέλει τον 25χρονο μέσο στη Βασίλισσα και ο Βαλβέρδε τον προορίζει για τον αντικαταστάτη του Ινιέστα.

Στο στόχαστρο των δύο μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως βρίσκεται ο Τιάγκο Αλκάνταρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ από την Ιβηρική χερσόνησο, γράφουν ότι ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζούλεν Λοπετέγι, έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον μέσο της Μπάγερν Μονάχου, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής της Βασίλισσας γνωρίζει πολύ καλά τον Αλκάνταρα από τη συνεργασία τους στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας, ενώ ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τον προορίζει για τον αντικαταστάτη του Ινιέστα.

Ο 25χρονος , πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να «χρυσώσει» την Μπάγερν. Τη φετινή σεζόν ο Αλκάνταρα αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα της βαυαρικής ομάδας, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλκάνταρα ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα, η οποία το 2013 τον πούλησε στην Μπάγερν έναντι 25.000.000 €.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από