Μετά από δύο χρόνια στο MLS ο Έκι Πόνσε επέστρεψε στην Ευρώπη και θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Έλτσε.
Επιστροφή στην Ευρώπη και την Έλτσε για τον Έκι Πόνσε. Μετά από μία διετία στο Χιούστον του MLS, ο 29χρονος φορ θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, με την οποία είχε συνολικά 50 συμμετοχές με επτά γκολ και μία ασίστ στην προηγούμενη θητεία του.
Θυμίζουμε πως ο Πόνσε πουλήθηκε με περίπου εννιά εκατ. ευρώ στο Χιούστον το καλοκαίρι του 2024 από την ΑΕΚ, η οποία τον είχε αποκτήσει μόλις έναν χρόνο πριν από την Έλτσε με 3,5 εκατ. ευρώ. Στο MLS όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Αργεντινό άσο.
𝐄𝐳𝐞’𝐬 𝐛𝐚𝐜𝐤. ❤️🔥 pic.twitter.com/WWYhrBjV00
— Elche Club de Fútbol (@elchecf) August 14, 2026
Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Προκρίθηκε στον τελικό των 4Χ100μ η Ελλάδα
Την τρέχουσα σεζόν είχε μόλις δύο γκολ με μία ασίστ σε 20 ματς ενώ συνολικά έπαιξε 70 παιχνίδια με την αμερικανική ομάδα έχοντας 20 γκολ και δύο ασίστ. Στην Ισπανία ελπίζει πως θα βρει ξανά τον εαυτό του βοηθώντας την Έλτσε να παραμείνει για άλλη μία σεζόν στη La Liga.
𝐄𝐳𝐞𝐪𝐮𝐢𝐞𝐥 𝐏𝐨𝐧𝐜𝐞 𝐞𝐬 𝐟𝐫𝐚𝐧𝐣𝐢𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞. pic.twitter.com/zmSsa9wdzd
— Elche Club de Fútbol (@elchecf) August 14, 2026
Mε την Ένωση έχει καταγράψει επίσης δύο θητείες, από μία σεζόν στην καθεμία (η πρώτη ήταν ως δανεικός το 2018-19). Συνολικά με τον Δικέφαλο είχε 81 εμφανίσεις με 37 γκολ και τέσσερις ασίστ.
Un mensaje de nuestro Ponce 📲💚 pic.twitter.com/YXwolLkc2M
— Elche Club de Fútbol (@elchecf) August 14, 2026