Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Προκρίθηκε στον τελικό των 4Χ100μ η Ελλάδα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Προκρίθηκε στον τελικό των 4Χ100μ η Ελλάδα

Στον τελικό της σκυταλοδρομίας 4χ100μ η εθνική ομάδα ανδρών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100μ. ανδρών, προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μπέρμιγχαμ.

Οι Ιωάννης Βοσκόπουλος, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης και Βασίλης Μυριανθόπουλος, οι οποίοι έτρεξαν στην πρώτη προκριματική σειρά, έκαναν μία εξαιρετική κούρσα και τερμάτισαν στην 3η θέση, καλύπτοντας την απόσταση σε 39 δευτερόλεπτα και 17 εκατοστά.

Διαβάστε επίσης – Η ιστορία αγάπης και δόξας συνεχίζεται: Τα 2,5 χρόνια του Μεντιλίμπαρ και οι ερυθρόλευκοι σταθμοί του (vids, pics)

Τα τρία μετάλλια θα διεκδικήσουν, εκτός των Ελλήνων πρωταθλητών και οι δρομείς ταχύτητας από την Βρετανία, την Ιταλία, την Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ιρλανδία και την Πολωνία.

Λίγο νωρίτερα και στην δεύτερη προκριματική σειρά, οι Αποστολία Αντωνάτου, Ραφαηλία Σπανουδάκη-Χατζηρήγα, Δήμητρα Τσουκαλά και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δεν τερμάτισαν, καθώς οι δύο τελευταίες έχασαν την επαφή τους στην προσπάθεια για την τελευταία αλλαγή, με αποτέλεσμα η σκυτάλη να πέσει στο έδαφος

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ