Ράκιτιτς: «Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι χωρίς τον Μέσι»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε για τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, αλλά και την ανάγκη να βοηθήσουν όλοι πλέον στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι και στο τι πρέπει να κάνει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να καλύψει το κενό του. Ο Κροάτης μέσος τόνισε πως πλέον πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι μπλαουγκράνα και ότι πρέπει να είναι ενωμένοι και να δουλέψουν σκληρά.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν άτυχος, τραυματίστηκε βοηθώντας την ομάδα. Τώρα εμείς πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να δείξουμε, ότι χωρίς το Μέσι, η ομάδα μπορεί να προχωρήσει το ίδιο καλά», τόνισε αρχκά ο Κροάτης.

«Είναι δύσκολο να συνεχίζεις, μετά από κάτι τέτοιο. Μέχρι το 2-0 είχαμε καλή απόδοση. Πρέπει να συνεχίσουμε. Επίσης πρέπει εκ των προτέρων να είμαστε προετοιμασμένοι και να κάνουμε πιο γρήγορα τις αλλαγές σε τέτοιες περιπτώσεις. Μείναμε για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο», ανέφερε ο Ράκιτιτς.

«Ιδιαίτερα τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλά για κάθε παιχνίδι, να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε όλοι μαζί» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από