Σεβίλλη : Απέκτησε τον Γκιγέρμε Αράνα

Παίκτης της Σεβίλλης θα είναι από την 1η Ιανουαρίου ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Γκιγέρμε Αρανά, που αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς.

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου πραγματοποίησε η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι απέκτησαν τον Γκιγέρμε Αράνα από την Κορίνθιανς έναντι 11 εκατ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αναμένεται στην Ισπανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Σεβιγιάνους μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο 20χρονος αμυντικός αναδείχθηκε πρωταθλητής Βραζιλίας την φετινή σεζόν με την Κορίνθιανς, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος. Πραγματοποίησε 50 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην Τιμάο αγωνιζόταν από το 2014 και φόρεσε την φανέλα της συνολικά σε 74 αγώνες σκοράροντας 4 τέρματα, ενώ έχει κατακτήσει 2 εγχώρια πρωταθλήματα (2015, 2017) και 1 Παουλίστα (2017). Επίσης έγινε διεθνής με την ομάδα νέων της Βραζιλίας τον περασμένο Ιανουάριο και σε 8 παιχνίδια σημείωσε 2 γκολ.

Ο Αράνα θα ανταγωνιστεί με τον 26χρονο Λιονέλ Καρολέ για την θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ της Σεβίλλης, πίσω από τον Σέρχιο Εσκουδέρο.

Δείτε σε βίντεο τον Βραζιλιάνο άσο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από