Επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι: Λακαζέτ το plan b της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ, οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται σε συζητήσεις με την Αρσεναλ για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος αποτελεί τον Νο.2 στόχο μετά τον Αντουάν Γκριζμάν.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας να έχουν επικεντρωθεί στις συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Αντουάν Γκριζμάν.

Η υπόθεση του Γάλλου, ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολη και γι’ αυτό το λόγο οι πρωταθλητές Ισπανίας εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Ενας από αυτούς είναι και ο Λακαζέτ της Αρσεναλ, ο οποίος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των Μπλαουγκράνα.

Τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι Καταλανοί έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους Λονδρέζους για τον 27χρονο στράικερ, με τους Γάλλους το βράδυ της Τρίτης να επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ για επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «Le10 Sport», ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να είναι ο Νο.1 στόχος της Μπαρτσελόνα για την γραμμή κρούσης, αλλά το όνομα του Αλεξάντρ Λακαζέτ βρίσκεται ακριβώς από κάτω, στη δεύτερη θέση. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Ισπανοί έχουν ήδη αρχίσει επαφές με την Αρσεναλ και έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τους Κανονιέρηδες για τον 27χρονο επιθετικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από