Μπαρτσελόνα: 6ο «χρυσό παπούτσι» για τον… εξωγήινο Μέσι! (vid)

Ο Μπαπέ δεν κατάφερε να σκοράρει τέσσερα γκολ στον αγώνα της Παρί με την Ρεμς και ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε και τυπικά το «χρυσό παπούτσι» για τη σεζόν 2018-2019!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και με τη βούλα ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη για τη σεζόν 2018-2019, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να κερδίζει το «χρυσό παπούτσια» για τρίτη σερί σεζόν και έκτη συνολικά φορά στην σπουδαία καριέρα του!

Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας 36 γκολ και μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ θα μπορούσε να τον απειλήσει. Ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, σκόραρε μόνο ένα γκολ κόντρα στη Ρεμς, ενώ ήθελε τέσσερα και έτσι έμεινε στα 33.

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απέδειξε περίτρανα ότι είναι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, αλλά και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο Κ. Ρονάλντο από την άλλη, δεν κατάφερε να τον απειλήσει και έμεινε στις 4 κατακτήσεις.

Ο Μέσι εκτός από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, στη φετινή σεζόν ξεπέρασε επίσης σε γκολ τους Κουαλιαρέλα, Λεβαντόφσκι, Σαλάχ και Ομπαμεγιάνγκ. Τα 36 γκολ που πέτυχε μάλιστα είναι η 4η μεγαλύτερη επίδοσή τους μετά τα 50 το 2011-12, τα 46 το 2012-13 και τα 37 το 2016-17.

Δείτε την ανάρτηση της Μπαρτσελόνα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από