Ο Μέσι αφήνει την μπάλα και πιάνει την… υποκριτική

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να δοκιμάσει τις υποκριτικές του ικανότητες καθώς αναμένεται να εμφανιστεί σε σειρά που προβάλλεται στην Αργεντινή.

Στο γήπεδο έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, ενώ μας έχει κρατήσει εξίσου άπειρες φορές κολλημένους στην τηλεόραση να τον παρακολουθούμε και να μην πιστεύουμε τι έχει κάνει. Ο λόγος φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αναμένεται να κρατήσει πάλι αρκετό κόσμο στην τηλεόραση, όχι όμως λόγω της μπάλας. Καθώς όπως έγινε γνωστό, θα εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στη χώρα του, δοκιμάζοντας έτσι και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, στην τηλεοπτική σειρά «Los Protectores», όπου δείχνει την ιστορία τριών ποδοσφαιριστών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες τις οποίες και παλεύουν να ξεπεράσουν. Έτσι, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μέχρις ότου να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο αστέρι του ποδοσφαίρου.

Η πρώτη σεζόν έχει ήδη ολοκληρωθεί περιλαμβάνοντας συνολικά οκτώ επεισόδια, ενώ η δεύτερη αναμένεται να προβληθεί μέχρι το 2023, στην οποία θα θαυμάσουμε και τον Λιονέλ Μέσι, σε άγνωστο προς το παρόν, ρόλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από