Πρόεδρος Σάντος για Νεϊμάρ: «Όνειρο η επιστροφή του αλλά είναι χρέος μου να το προσπαθήσουμε»

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, την ώρα που αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ τον έχουν στο στόχαστρο, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την Σάντος να κάνει όνειρα για την επιστροφή του.

Οι φημολογίες γύρω από το όνομα του Νεϊμάρ είναι πολλές το τελευταίο διάστημα. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι στο να μείνει η να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, την ώρα που κορυφαία ευρωπαϊκά κλάμ εξετάζουν την περίπτωση του.

Την ώρα πάντως που το μέλλον του Βραζιλιάνου στο Παρίσι είναι αβέβαιο υπάρχει μια ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού που όπως φαίνεται δεν σταματά να ονειρεύεται.

Διαβάστε επίσης: «Η Παλμέιρας έχασε τον Σκάρπα» – «Θέλει να παίξει στην Ευρώπη»

Ο λόγος για την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ο Νεϊμάρ την Σάντος. Με τον πρόεδρό της να μιλάει στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «Radio Guaruja» για το ενδεχόμενο απόκτησης του «Νέι» και να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

«Μιλώ τακτικά με τον πατέρα του Νεϊμάρ, ανταλλάσουμε απόψεις. Με όλο αυτό που συμβαίνει στην Παρί, η Σάντος θα αφήνει πάντα ανοιχτές τις πόρτες για εκείνον και θα τον ονειρεύεται.

Όταν έφυγε, είπε ότι θα επέστρεφε. Μιλάμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, είναι ένα όνειρο, αλλά είναι χρέος μου, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από