«Η Παλμέιρας έχασε τον Σκάρπα» – «Θέλει να παίξει στην Ευρώπη»

«Η Παλμέιρας έχασε τον Σκάρπα» – «Θέλει να παίξει στην Ευρώπη»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι πλέον ελεύθερος να αποφασίσει το μέλλον του και στη Βραζιλία μοιάζουν… σοκαρισμένοι. Τι αναφέρουν για τον Ολυμπιακό.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι πλέον ελεύθερος να αποφασίσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του για να πείσει. Και στη Παλμέιρας το… φυσάνε και δεν κρυώνει.

Ναι, ελεύθερος τυπικά ο χαρισματικός 28χρονος μεσο-επιθετικός. Ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του καθώς το συμβόλαιο του με την Παλμέιρας ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου. Και όπως είναι λογικό; Προκύπτει ένα μικρό σοκ για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα που πλέον καταλαβαίνει πως το μέλλον του Σκάρπα δεν είναι στο χέρι της.

Διαβάστε επίσης: Η γκάφα του Αυστριακού σκηνοθέτη που «έσβησε» το δεύτερο γκολ της Σάλτσμπουργκ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό (vid)

«Είναι ελεύθερος. Η Παλμέιρας κοιμήθηκε και μπορεί να χάσει το αστέρι της» γράφουν τα ΜΜΕ στη Βραζιλία και εξηγούν ότι πλέον η «Βερντάο» δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για να διατηρήσει στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνά τα 10 εκατ ευρώ και που έχει δηλώσει κατ επανάληψη πως θέλει να φύγει για την Ευρώπη.

«Ο παίκτης είναι ολοένα και πιο κοντά για να αφήσει την Παλμέιρας και το κοινό είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένο με αυτή την εξέλιξη». Στα περισσότερα ρεπορτάζ δεσπόζει φυσικά το όνομα του Ολυμπιακού που είναι πλέον γνωστό ότι ενδιαφέρεται.

H Παλμέιρας είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Βραζιλίας και έχει μετά από καιρό πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Σκάρπα οργιάζει με 8 γκολ και 12 ασίστ. Και οι επιδόσεις του είναι λογικό να ρίχνουν αλάτι στην πληγή.

Με βάση τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας πάντως η ομάδα του Φερέιρα δεν εγκαταλείπει τα όπλα. Αντίθετα έχει εξηγήσει σε όλους τους τόνους ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον παίκτη μέσα στο 2022 ακόμη και αν εκείνος υπογράψει άμεσα αλλού (όπως έχει δικαίωμα να κάνει). Βεβαίως θέλει να τον… προλάβει. Να του ανανεώσει εκείνη το συμβόλαιο. Αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο. Ειδικά από τη στιγμή που έχει πλέον προτάσεις στα χέρια του.

Η προσφορά του Ολυμπιακού στον 28χρονο επιτελικό μέσο αφορά συμβόλαιο που ξεκινάει από 1η Ιανουαρίου 2023 και έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά, μαζί με πριμ υπογραφής, μπόνους κλπ, ο Σκάρμπα μπορεί σε αυτό το διάστημα να λάβει συνολικά ένα ποσό που θα φτάνει τα 4.500.000 ευρώ. Χρήματα παρασάγγας περισσότερα από αυτά που λαμβάνει τώρα στην Παλμέιρας, αλλά και από τις υπόλοιπες προσφορές που έχει στα χέρια του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αφού έλαβαν την επίσημη προσφορά του Ολυμπιακού, ζήτησαν διορία δύο ημερών από τους Ερυθρόλευκους για να δώσουν την οριστική τους απάντηση. Δηλώνοντας, ωστόσο, ότι η πρόταση είναι πραγματικά πολύ καλή, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Σκάρπα και εκτός απροόπτου, θα υπάρξει θετική απόκριση.

Θεωρητικά πλέον η υπόθεση του Σκάρπα μπορεί να «τελειώσει» ανά πάσα στιγμή. Με βάση τα δημοσιεύματα στο «κόλπο» είναι και η Γαλατά Σαράι αλλά και η Νότιγχαμ Φόρεστ (!).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ