Ρεν για Καμαβινγκά: «Αν η Ρεάλ προσφέρει 80.000.000 ευρώ η απάντηση θα είναι όχι»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεν ήταν ξεκάθαρος για την περίπτωση του Εδουάρδο Καμαβινγκά και της Ρεαλ Μαδρίτης.

Ο Εδουάρδο Καμαβινγκά είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, με την Ρεν να μην είναι διαθέσιμη να τον πουλήσει. Μάλιστα, η Ρεαλ Μαδρίτης βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού χαφ, τον τέλειο παρτενέρ του Καζεμίρο αλλά και τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στο μέλλον.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Φλόριαν Μορίς στο «RMC Sport», έδειξαν ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να αποχωρίσει ο παίκτης. Συγκεκριμένα, είπε: «Υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον. Από την άφιξή μου έχω ξεκαθαρίσει ότι ο Καμαβινγκά περιλαμβάνεται στο πρότζεκτ. Αν η Ρεάλ προσφέρει 80.000.000 ευρώ η απάντηση θα είναι όχι. Τον θέλουμε εδώ, να αναπτυχθεί με τη Ρεν. Έχει βάση ένας παίκτης με φιλοδοξίες να θέλει να παίξει αλλού. Θα τον ακούσω, αλλά προς το παρόν έχει συμβόλαιο με την Ρεν και θα δούμε πώς θα λειτουργήσει η αγορά».

Ο 17χρονος μέσος αποτελεί τον βασικό ποδοσφαιριστή της μεσαίας γραμμής για την Ρεν ενώ φέτος, μέτρησε 36 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Παρότι δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της εθνικής Γαλλίας, θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας και η στιγμή για την πρώτη συμμετοχή με εθνόσημο, είναι θέμα χρόνου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από