Εθνική Ουαλίας: Οι 26 που πάνε Μουντιάλ

Την αποστολή της Ουαλίας που θα ταξιδέψει στο Κατάρ ανακοίνωσε ο Ρομπ Πέιτζ και από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Το Μουντιάλ βρίσκεται προ των πυλών και ο τεχνικός της Εθνικής Ουαλίας,  Ρομπ Πέιτζ, ανακοίνωσε την λίστα με τους 26 ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στο Κατάρ.

Αυτό θα είναι μόλις το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία των «Δράκων».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Ρονάλντο: «Αν ο Μέσι πάρει τη Χρυσή Μπάλα σταματάω το ποδόσφαιρο»

Από την σχετική λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο ηγέτης της πιο επιτυχημένης έκδοσης της Εθνικής Ουαλίας. Η αποστολή δεν διαφέρει πολύ από αυτήν που εκπροσώπησε την χώρα και στο Euro 2021.

H αποστολή: 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:

Γουέιν Χένεσεϊ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ), Άνταμ Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:

Κρις Γκάντερ (Γουίμπλεντον), Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Κόνορ Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Ίθαν Αμπάντου (Σπέτσια), Κρις Μέφαμ (Μπόρνμουθ), Τζο Ρόντον (Ρεν), Νίκο Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Τομ Λόκιερ (Λούτον), Μπεν Καμπάνγκο (Σουόνσι)

ΜΕΣΟΙ:

Άαρον Ράμσεϊ (Νις), Τζο Άλεν (Σουόνσι), Χάρι Γουίλσον (Φούλαμ), Τζόνι Γουίλιαμς (Σουίντον), Τζο Μόρελ (Πόρτσμουθ), Μάθιου Σμιθ (Μίλτον Κέινς Ντονς), Ντίλαν Λέβιτ (Νταντί Γιουνάιτεντ), Ρούμπιν Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Σόρμπα Τόμας (Χάντερσφιλντ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:

Γκάρεθ Μπέιλ (Λος Άντζελες), Ντάνιελ Τζέιμς (Φούλαμ), Κίφερ Μουρ (Μπόρνμουθ), Μπρέναν Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μαρκ Χάρις (Κάρντιφ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από