Από την αλάνα στο Κατάρ – Το απίθανο 24ωρο των Κορέα και Αλμάδα (pic)

Από τα 5x5 του Μπουένος Άιρες, στο αεροπλάνο για το Κατάρ και το Μουντιάλ! Μια επική ιστορία που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

Μια ιστορία που θα έχουν να διηγούνται για πολλά χρόνια βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν οι Άνχελ Κορέα και Τιάγκο Αλμάδα. Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο μέσος της Ατλάντα έμαθαν πριν από μόλις μερικά 24ωρα ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν θέση στις τελικές 26 επιλογές του Λιονέλ Σκαλόνι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Ρέαμπτσιουκ, ο ασταμάτητος Εμβιλά και το… Νο43!

Έτσι αμφότεροι εκμεταλλεύτηκαν τα «ρεπό» τους και ταξίδεψαν στην Αργεντινή ώστε να περάσουν μερικές ήρεμες ημέρες με τις οικογένειες τους. Χθες, οι δυο τους κανόνισαν να παίξουν μαζί σε ένα 5×5 στο Μπουένος Άιρες, στην περιοχή Κανιουέλας.

Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν για την «Αλμπισελέστε». Ο Λιονέλ Σκαλόνι είχε προειδοποιήσει από το βράδυ της Τετάρτης για τις αλλαγές στο ρόστερ, αναφορικά με τις 26 επιλογές. Έτσι και έγινε.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, η «Αλμπισελέστε» ανακοίνωσε ότι οι Κορέα (της Ίντερ) και Γκονσάλες, τέθηκαν εκτός καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ποιους επέλεξε ο Σκαλόνι για αντικαταστάτες;

Τους δυο που πριν από μόλις μερικές ώρες έπαιζαν μαζί στις αλάνες του Μπουένος Άιρες. Τόσο ο Άνχελ Κορέα, όσο και ο Τιάγκο Αλμάδα θα ταξιδέψουν έλαβαν το μήνυμα από τον Σκαλόνι και ήδη έχουν πάρει το αεροπλάνο για Κατάρ.

Όλα αυτά σε μόλις 24 ώρες. Μια φοβερή ιστορία που μονάχα το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από