«Λάμψη αστέρων» στις εξέδρες του SoFi Stadium, με αφορμή την πρεμιέρα των ΗΠΑ στο Μουντιάλ.
Οι ΗΠΑ μπήκαν με… το δεξί στο Μουντιάλ του 2026, καθώς στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση υπέταξαν την Παραγουάη με 4-1.
Στο SoFi Stadium παρευρέθηκαν αρκετοί διάσημοι, από τον χώρο του αθλητισμού, της μουσικής και της τηλεόρασης δίνοντας μία λαμπερή χροιά στο παιχνίδι.
Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ – Παραουγάη 4-1: Αμερική για μεγάλα πράγματα! – Δύο γκολ ο Μπαλογκάν (vid)
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, να βρίσκεται μαζί με τον Τομ Κρουζ.
Tom Cruise and David Beckham in the house pic.twitter.com/HS67awd46r
— Michael J. Duarte (@michaeljduarte) June 13, 2026
Τα βλέμματα τράβηξε και η παρουσία του Κλέι Τόμπσον, που πόζαρε στο πλευρό του θρυλικού Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.
Jaime Jaquez Jr meeting up with Kareem Abdul-Jabbar and Klay Thompson at tonight’s USA vs Paraguay World Cup game👀
(via JJJ IG story) pic.twitter.com/8ZQmX3jzkx
— The HEAT Realm (@WadexFlash) June 13, 2026
Παράλληλα, από τους διάσημους τραγουδιστές που παρευρέθηκαν, ξεχώρισε η παρουσία της Κέιτι Πέρι, καθώς η ίδια τραγούδησε και πριν από την έναρξη του ματς.
#Mundial2026 ⚽🎤| La cantante Katy Perry emocionó a miles de aficionados al interpretar su tema "Wonder" junto a Tius Luka, en la ceremonia de apertura de la Copa del Mundo en Estados Unidos, aportando música y espectáculo al arranque de la máxima fiesta del fútbol mundial. pic.twitter.com/zJPMRr3pR1
— Informativo El Salvador (@informativ53930) June 13, 2026