Ο Μιλάν Βιτάλις μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ.
Ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Μιλάν Βιτάλις με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στην Athens Kallithea και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του αλλά και την ανυπομονησία του για τα επίσημα.
Διαβάστε επίσης: Ασημένιο μετάλλιο για Χιώτη-Αλεξίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας
Όσα είπε ο Βιτάλις:
Πώς νιώθει που είδε τη νέα του έδρα και το πρώτο του γκολ;
«Νιώθω καταπληκτικά. Ευγνώμων για ό,τι ένιωσα σήμερα. Ένα εξαιρετικό γήπεδο. Δεν έχω κάτι να πω. Νιώθω εξαιρετικά. Ολοι φρόντισαν να με κάνουν να νιώσω όμορφα αυτές τις πρώτες ημέρες».
Για τον κόσμο που με τόση ζέστη και μέσα στον Αύγουστο ήρθε κατά χιλιάδες στο γήπεδο γι’ αυτό το φιλικό;
«Νιώθω πολύ περίεργα. Παράξενο να παίζεις σε φιλικό παιχνίδι να παίζεις με πάνω 15.000 κόσμο. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Περιμένω να ζήσω επίσημο παιχνίδι με τον κόσμο της ΑΕΚ εδώ».
Για τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται για την ΑΕΚ;
«Ολη η ομάδα υπόσχεται ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε παιχνίδια ανά τέσσερις ημέρες».