Έτοιμη να αποκτήσει τον Ρασίτσα η Άστον Βίλα

Οι «χωριάτες» τα δίνουν όλα για τον διεθνή εξτρέμ της Βέρντερ Βρέμης.

Η Άστον Βίλα κατάφερε, μέσω της τελευταίας αγωνιστικής, να παραμείνει στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος στοχεύει την φετινή σεζόν, να κερδίσει πολύ πιο εύκολα την παραμονή και να κοιτάξει για ακόμα πιο ψηλά. Η ενίσχυση δεν σταματάει ούτε στιγμή και έπειτα από την άρνηση του Κάλουμ Γουίλσον, στρέφει αλλού την προσοχή του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι «χωριάτες» στρέφουν την προσοχή τους στον Μιλότ Ρασίτσα. Ο Κοσοβάρος εξτρέμ μπορεί να αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο μόνο η Άστον Βίλα δείχνει διατεθειμένη να δώσει το ποσό που θέλει η γερμανική ομάδα.

Συγκεκριμένα, το κόστος για την μεταγραφή του 24χρονου κυμαίνεται στα 25 εκατ. ευρώ. Αξιοσημείωτο δε, ότι ο διεθνής άσος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Λειψία, ωστόσο οι «ταύροι» δεν θέλουν να βγάλουν από τα ταμεία τους τόσα χρήματα. Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, προτιμάει να παραμείνει στην Γερμανία και να αγωνιστεί στο Champions League.

Στην Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται από τον Γενάρη του 2018 και μέχρι σήμερα, μετράει 24 γκολ και 14 ασίστ σε διάστημα 74 συμμετοχών. Τέλος, είναι 25 φορές διεθνής με το Κόσοβο, με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από