Τα… έχωσε στους αμυντικούς της Γιουνάιτεντ ο Νέβιλ

Μείζονος σημασίας η ενίσχυση ενός κεντρικού αμυντικού στην Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ.

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Κρίσταλ Πάλας με 3-1 έφερε γκρίνια στις τάξεις της ομάδας, με τον Γκάρι Νέβιλ να τονίζει πως ο σύλλογος πρέπει να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό.

Ο διακαής πόθος των «κόκκινων διαβόλων» παραμένει ο Τζέιντον Σάντσο, ωστόσο η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει τονίσει πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Άγγλο διεθνή να φύγει με ποσό μικρότερο των 100 εκατομμυρίων λιρών. Από την πλευρά του όμως ο Νέβιλ πιστεύει πως η ομάδα πρέπει πρώτα να αποκτήσει έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας και μετά να κοιτάξει την ενίσχυση στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην Άγγλου αμυντικού:

«Μέχρι η Γιουνάιτεντ αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό που μπορεί να τρέξει και να αμυνθεί ένας προς έναν, δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει το πρωτάθλημα», δήλωσε στο Sky Sports ο Νέβιλ.

«Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει την Premier League  με αυτό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Πρέπει να πάρουν έναν γρήγορο παίκτη και να παίξει μαζί με τον Λίντελοφ ή τον Μαγουάιρ. Με την πάροδο των ετών, οι καλύτερες συνεργασίες με κεντρικούς αμυντικούς ήταν πάντα εκείνοι που είχαν πολύ γρήγορο ρυθμό για να ξεπεράσουν τον κίνδυνο. Ο Λίντελοφ και ο Μαγκουάιρ απλά δεν το έχουν αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από