Αντσελότι για Χάμες : «Οι παίκτες με ποιότητα μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε ομάδα»

Για την εικόνα του Χάμες Ροντρίγκες και την έως τώρα παρουσία του με τα χρώματα της Έβερτον μίλησε ο προπονητής των «Ζαχαρωτών», Κάρλο Αντσελότι.

Εγκωμιαστικά ήταν τα λόγια του Κάρλο Αντσελότι σε πρόσφατες δηλώσεις του για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Σε πέντε παιχνίδια με την Έβερτον, σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κολομβιανός επιθετικός μετράει δύο γκολ και τρεις ασίστ, με τον προπονητή του να τον αποθεώνει, έπειτα και από τη νέα εξαιρετική του εμφάνιση, κόντρα στην Μπράιτον.

Ο Χάμες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με δυο γκολ και μια ασίστ, στη νίκη με 4-2, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει: «Οι παίκτες με ποιότητα μπορούν άνετα να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε ομάδα. Η ποιότητα υπάρχει επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο πολύπλοκο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι πάντα ο ίδιος, οι αντίπαλοι είναι πάντα 11, η μπάλα είναι ίδια και η εστία δεν μετακινείται. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Δεν είναι πολύπλοκο». .

Ο Αντσελότι αναφέρθηκε και στον αγώνα με τη Λίβερπουλ που έρχεται μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε αισιόδοξοι αυτή τη στιγμή και σε 15 ημέρες θα έχουμε ένα φανταστικό τεστ, το δυσκολότερο τεστ απέναντι στους γείτονές μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από