Έβερτον – Μπράιτον 4-2

Έβερτον – Μπράιτον 4-2

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν καταιγιστική για ακόμη ένα ματς, επικράτησε με 4-2 της Μπράιτον και έστειλε μήνυμα στην Λίβερπουλ. Σκόραρε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κάλβερτ – Λιούιν - Το καλύτερο ξεκίνημα σχεδόν μετά από μισό αιώνα πραγματοποιούν τα Ζαχαρωτά.

Μετά από πολύ καιρό, η… μπλε μεριά του Μέρσεϊσαϊντ πανηγυρίζει και ονειρεύεται. Η Έβερτον ήταν καταιγιστική σε ένα ακόμη παιχνίδι την φετινή σεζόν, επικρατώντας της Μπράιτον με 4-2 και έκανε το 4Χ4 στην φετινή Premier League, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην Λίβερπουλ. Σκόραρε σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Κάλβερτ – Λιούιν (9 γκολ σε όλες τις διοργάνωσεις), με τα Ζαχαρωτά να πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους μετά από σχεδόν μισό αιώνα.

Τότεναμ, Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας και τώρα Μπράιτον. Η Έβερτον έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την φετινή Premier League. Από το 1969 είχε να κάνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Φιγουράροντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες φορές στην ιστορία της που ξεκίνησε με 4×4, πήρε και τον τίτλο στο τέλος.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι με μπροστάρη τον Χάμες Ροντρίγκες έδωσε ακόμη μια παράσταση στο Γκούντισον Παρκ. Ο Κολομβιάνος πέτυχε δυο γκολ, έδωσε μια ασίστ και οδήγησε τα Ζαχωράτα στην νίκη. Με τον Κάλβερτ-Λιούιν με το γκολ που σημείωσε (16’) να γίνεται ο πρώτος παίκτης του συλλόγου που σκοράρει στα τέσσερα πρώτα ματς μία σεζόν στην Premier League. Πλέον η Έβερτον την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ στο πρώτο crash test στην σεζόν.

Στα του ματς, με κοντινή κεφαλιά ο Κάλβερτ-Λιούιν (16’) Προσωρινά ισοφάρισε Μοπέ (41’), αλλά μετά ανέλαβε δράση ο Χάμες. Με δική του ασίστ έκανε το 2-1 με κεφαλιά ο Μίνα, για να ακολουθήσουν δύο γκολ δικά του (52’, 70’). Στις καθυστερήσεις με ωραίο βολέ ο Μπισούμα μείωσε για τους Γλάρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ