Τζέιμι Βάρντι : Ο «δήμιος» του Big-6! (pic)

Ο Τζέιμι Βάρντι «εκτέλεσε» για ακόμη μία φορά τη Λίβερπουλ και βελτίωσε την επίδοση του απέναντι στο Big-6 της Premier League!

Η Λέστερ σόκαρε τη Λίβερπουλ και μέσα σε ένα επτάλεπτο έφερε τα «πάνω-κάτω» και πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στους πρωταθλητές με 3-1. Οι «αλεπούδες» συνεχίζουν να αποδεικνύουν συνεχώς πως δεν είναι τυχαία στα ψηλά πατώματα τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας ακόμη μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ομάδα του Big-6.

Μεγάλος παράγοντας σε αυτήν την άνοδο της Λέστερ είναι φυσικά ο Τζέιμι Βάρντι που δεν σταματά να σκοράρει απέναντι στους «μεγάλους» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Άγγλος επιθετικός των «αλεπούδων» ήταν αυτός που έβαλε μπροστά την ομάδα του κόντρα στους «κόκκινους», φτάνοντας συνολικά τα 8 γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ωστόσο δεν είναι η μοναδική ομάδα που «πονάει» από τα καμώματα του Βάρντι, καθώς ο 34χρονος έχει σκοράρει συνολικά 40 φορές απέναντι στο Big-6 της Premier League! Το μεγαλύτερο του «θύμα» είναι η Άρσεναλ, η οποία έχει δεχτεί 11 γκολ από τον Βάρντι, με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθούν με 8.

Η Τότεναμ έχει δεχτεί 6 γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 και η Τσέλσι 3.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από