Μάντσεστερ Σίτι : Ζημιά ύψους 147 εκατ. ευρώ

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να φημίζεται για τα χρήματα που διαθέτει, όμως ο κορωνοϊός της προκάλεσε μεγάλο οικονομικό πλήγμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να βιώνει το ζενίθ της στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο στο οικονομικό τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά φέτος ελέω και της πανδημίας. Όπως και σε άλλες ομάδες, βλέπε Γιουβέντους, έτσι και στους «Πολίτες», το πλήγμα στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι μικρό.

Ο αγγλικός σύλλογος έκανε γνωστά τα ζητήματα που προκάλεσε ο κορωνοϊός στα ταμεία του, μέσω της ετήσιας έκθεσης του. Σε αυτήν αναφέρεται ζημία ύψους 147 εκατ. ευρώ, την ώρα που πέρυσι είχε πλεόνασμα 11 εκατ. Αναλυτικότερα, φέτος εισέπραξε 558 εκατ. ευρώ, εν αντιθέσει με το περασμένο έτος που αυτό το ποσό άγγιζε τα 625.

Αυτό που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση της, είναι το γεγονός πως ο κορυφαίος της παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς να φέρει ούτε κέρμα στα ταμεία της. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Γκουαρντιόλα, ο αντικαταστάτης του Αγκουέρο θα είναι κάποιος εκ των έσω, λόγω των δυσμενών συνθηκών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από